Pôžičky - Fastfinanc.sk - Rýchle pôžičky pre Vás. Peniaze prostredníctvom internetu a SMS.

Pôžičky online, Rychle pozicky, pôžičky hneď, pozicky

Pôžičky - Fastfinanc.sk - Rýchle pôžičky pre Vás. Peniaze prostredníctvom internetu a SMS.

Pôžičky online, Rychle pozicky, pôžičky hneď, pozicky

ÚVERY ANACO FIN, s.r.o. - fastfinanc.sk - úvery
ÚVERY ANACO FIN

ZMLUVA O ÚVERE

číslo (variabilný symbol) ........................................ (ďalej aj "Zmluva")

uzatvorená medzi týmito zmluvnými stranami:

Veriteľ:
ANACO FIN, s.r.o., IČO: 47 326 786, sídlo Miletičova 550/1, 821 08 Bratislava, zápis v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v oddieli Sro a vo vložke číslo 91311/B, zastúpená ........................................ ,

Dlžník:
Meno Priezvisko, Dátum narodenia, Rodné číslo, Adresa trvalého pobytu, číslo platobného účtu ................................, telefónne číslo,

I. Základné ustanovenia

Predmetom tejto Zmluvy je úprava práv a povinností Veriteľa a Dlžníka pri poskytnutí úveru podľa podmienok dohodnutých v tejto Zmluve v zmysle zákona č. 129/2010 Z.z.
o spotrebiteľských úveroch a o iných úveroch a pôžičkách pre spotrebiteľov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj "Zákon o spotrebiteľských úveroch").

II. Úver, úroková sadzba a ostatné podmienky

1. Veriteľ poskytne Dlžníkovi úver v súlade s podmienkami uvedenými v tejto Zmluve
a Dlžník sa zaväzuje uhradiť Veriteľovi tento úver spolu s dohodnutým úrokom v pravidelných mesačných splátkach (ďalej aj "Splátka" alebo "Splátky").

Účty Veriteľa pre úhradu Splátok a ostatných záväzkov:
…………………………………………..
…………………………………………..
…………………………………………..
…………………………………………..

Dlžník je povinný uhrádzať záväzky na niektorý z uvedených z účtov Veriteľa.
Pri splácaní Dlžník používa na označenie svojej platby ako variabilný symbol číslo tejto Zmluvy. Záväzok je zaplatený okamihom pripísania finančných prostriedkov v správnej výške na účet Veriteľa. Platby uskutočnené v prospech Veriteľa sa použijú na úhradu nárokov Veriteľa zo Zmluvy v poradí: (1) záväzok určený Dlžníkom, ktorý sa má platbou uhradiť, (2) ak Dlžník neurčí uhrádzaný záväzok, platba sa použije podľa pravidiel uvedených v Občianskom zákonníku.

2. Dlžník je povinný platiť Veriteľovi riadne a včas splácať Splátky v dohodnutej výške a v dohodnutých termínoch ich splatnosti. Splátka zahŕňa časť určenú na splácanie istiny úveru a časť určenú na splácanie úrokov vo výške uvedenej v Zmluve.

3. Podmienky úveru:

Suma úveru ..... Eur
Druh úveru bezúčelový úver
Forma poskytnutia bezhotovostne na platobný účet Dlžníka

Počet Splátok .....
Výška Splátky ..... Eur
Splatnosť každej Splátky ............ deň v mesiaci
Dátum splatnosti prvej Splátky DD.MM.RRRR

Termín konečnej splatnosti úveru DD.MM.RRRR
Doba trvania zmluvy na dobu určitú do ..........

Celková čiastka na zaplatenie ..... Eur
Úroková sadzba úveru ..... % ročne (p.a.)
Ročná percentuálna miera nákladov (RPMN) ..... %
Priemerná RPMN ..... %
Odplata podľa Občianskeho zákonníka 30 %

Úroková sadzba pre prípad omeškania 5 % ročne (p.a.)

4. Údaj o počte a termíne splatnosti Splátok platí pre splátky istiny a splátky úroku.

Splátka číslo Dátum splatnosti (DD.MM.RRRR)  Výška Splátky (EUR) Časť Splátky na splatenie istiny (EUR)  Časť Splátky na splatenie úroku (EUR)
1.        
2.        
3.        
4.        
5.        
...        

(ďalej aj "Splátkový kalendár")


5. Dlžník má právo bezodplatne a kedykoľvek počas trvania tejto Zmluvy vyžiadať
si od Veriteľa písomný prehľad o Splátkach vo forme amortizačnej tabuľky.

III. Úroková sadzba úveru a podmienky pre jej uplatnenie

Výška úrokovej sadzby je nemenná a fixná po celý čas splácania úveru, a je uvedená v článku II. tejto Zmluvy. Poskytnutý úver sa úročí na základe fixnej úrokovej sadzby až do jeho úplného splatenia.

IV. Ročná percentuálna miera nákladov a predpoklady pre jej výpočet

Ročná percentuálna miera nákladov predstavuje celkové náklady spotrebiteľa spojené
so spotrebiteľským úverom, vyjadrené ako ročné percento z celkovej výšky úveru. Ročná percentuálna miera nákladov sa určuje výpočtom podľa vzorca v prílohe č. 2 k Zákonu o spotrebiteľských úveroch na základe údajov platných v čase uzavretia tejto Zmluvy. Celkové náklady spotrebiteľa predstavujú súčet úrokov za úver podľa tejto Zmluvy. Pri výpočte ročnej percentuálnej miery nákladov sa vychádza z predpokladu, že úver je poskytnutý v Deň poskytnutia úveru a v dohodnutej výške, Veriteľ a Dlžník si riadne a v súlade so Zmluvou budú plniť svoje povinnosti a nedôjde k zmene splátkového kalendára. Výška ročnej percentuálnej miery nákladov je uvedená v článku II. tejto Zmluvy.

V. Podmienky čerpania úveru

Podmienkou čerpania úveru Dlžníkovi je riadne uzavretie tejto Zmluvy. Veriteľ poskytne Dlžníkovi úver najneskôr 10-ty pracovný deň od uzavretia zmluvy (Deň poskytnutia úveru).

VI. Upozornenie na následky nesplácania

1. Veriteľ upozorní Dlžníka na omeškanie s úhradou Splátky písomne alebo formou krátkej textovej správy (SMS), a to najneskôr do 15 dní od dňa splatnosti Splátky.

2. Ak sa Dlžník omešká s úhradou Splátky podľa tejto Zmluvy, Veriteľ má právo požadovať okrem dlžnej Splátky aj zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 9 % p.a. z dlžnej sumy od prvého dňa omeškania.

3. Okrem zmluvnej pokuty má Veriteľ nárok na zaplatenie úroku z omeškania podľa
§ 517 ods. 2 Občianskeho zákonníka.

4. Nárok na zaplatenie zmluvnej pokuty spolu so zákonným úrokom z omeškania neprevýšia spolu maximálnu výšku sankcií stanovenú nariadením vlády č. 87/1995 Z.z. v platnom znení, t.j. priemernú hodnotu ročnej percentuálnej miery nákladov naposledy zverejnenú podľa Zákona o spotrebiteľských úveroch pred vznikom omeškania o viac ako 10 percentuálnych bodov ročne a súčasne trojnásobok úrokov z omeškania podľa nariadenia vlády č. 87/1995 Z.z.; rozhodujúcou je ročná percentuálna miera nákladov pre obdobný typ spotrebiteľského úveru. Ak súčet zmluvnej pokuty a úroku z omeškania dosiahne výšku poskytnutých peňažných prostriedkov, nasledujúce sankcie za omeškanie od nasledujúceho dňa nesmú prevýšiť úroky z omeškania podľa nariadenia vlády č. 87/1995 Z.z.

5. Ak sa Dlžník omešká s úhradou ktorejkoľvek Splátky alebo jej časti podľa tejto Zmluvy viac ako tri mesiace od dátumu jej splatnosti, Veriteľ má právo vyhlásiť okamžitú splatnosť všetkých splátok, ktoré sa podľa Zmluvy mali stať splatnými v budúcnosti a požadovať ich úhradu (zosplatnenie úveru). Toto právo môže Veriteľ uplatniť vtedy, ak Dlžník bol písomne vyzvaný na úhradu omeškanej Splátky spolu s upozornením na právo Veriteľa vyhlásiť zosplatnenie úveru, a to v lehote najmenej 15 dní pred uplatnením tohto práva.

6. V prípade omeškania Dlžníka s úhradou zosplatnených záväzkov má Veriteľ právo požadovať zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 9% p.a. z dlžnej sumy od prvého dňa omeškania, pričom body 3. a 4. sa použijú rovnako aj pre tento prípad.

VII. Predčasné splatenie úveru

1. Dlžník má právo splatiť úver aj pred lehotou splatnosti kedykoľvek, a to aj čiastočne.
V takom prípade je Dlžník povinný uhradiť Veriteľovi úrok a náklady vzniknuté len za časové obdobie od poskytnutia Úveru do jeho splatenia. Dlžník má právo požiadať Veriteľ o informáciu o presnej výške sumy, ktorú má Veriteľovi uhradiť pri predčasnom splatení. Žiadosť predkladá Dlžník písomne na adresu Veriteľa a Veriteľ poskytne túto informáciu Dlžníkovi písomne spravidla do 15 dní.

2. Ak Dlžník predčasne splatí úver len čiastočne, potom Veriteľ na základe určenia Dlžníka (oznámeného pred uskutočnením úhrady, ktorá je predčasným splatením) postupuje nasledovne: skráti sa splátkový kalendár pri zachovaní výšky Splátky alebo zníži sa výška zostávajúcich Splátok pri dodržaní pôvodného počtu týchto splátok.

3. Ak Dlžník splatí úver pred lehotou splatnosti, má Veriteľ nárok na náhradu nákladov, ktoré mu vznikli v súvislosti so splatením úveru pred lehotou splatnosti len v prípadoch určených Zákonom o spotrebiteľských úveroch. Dlžník má právo na poskytnutie písomnej informácie, akú náhradu nákladov by pri splatení úveru pred lehotou splatnosti mal zaplatiť. Veriteľ poskytne túto informáciu Dlžníkovi písomne spravidla do 15 dní.

VIII. Odstúpenie od Zmluvy

1. Veriteľ má právo od tejto Zmluvy odstúpiť v prípade, ak po uzavretí tejto Zmluvy sa zistia a) skutočnosti popierajúce úplnosť, správnosť, alebo aktuálnosť údajov alebo dokladov poskytnutých Dlžníkom pre posúdenie jeho schopnosti splácať úver, b) skutočnosti o neplnení záväzku Dlžníka z iného zmluvného vzťahu s Veriteľom, c) skutočnosti o konkurznom konaní, exekučnom konaní alebo konaní o výkon rozhodnutia na majetok Dlžníka. Odstúpiť od Zmluvy môže Veriteľ v lehote 14 dní od zistenia dôvodu na odstúpenie. Oznámenie o odstúpení Veriteľ oznámi Dlžníkovi písomne a zašle ho na adresu Dlžníka.

2. Dlžník má právo od tejto Zmluvy odstúpiť aj bez uvedenia dôvodu do 14 kalendárnych dní odo dňa jej uzavretia alebo odo dňa, keď sú mu doručené zmluvné podmienky podľa Zákona o spotrebiteľských úveroch, ak tento deň nasleduje po dni uzavretia Zmluvy.
2.1. Oznámenie o odstúpení Dlžník zašle Veriteľovi písomne alebo na inom trvanlivom médiu dostupnom Veriteľovi. Oznámenie je Dlžník povinný zaslať na adresu Veriteľa uvedenú na prvej strane tejto Zmluvy. Lehota na odstúpenie sa považuje za dodržanú, ak oznámenie
o odstúpení od tejto Zmluvy je zaslané najneskôr v posledný deň lehoty podľa bodu 1. na adresu Veriteľa.
2.2. Ak Dlžník odstúpi od tejto Zmluvy podľa bodu 1., je povinný zaplatiť Veriteľovi istinu
a úrok z tejto istiny odo dňa, keď sa úver začal čerpať, až do dňa splatenia istiny, a to bezodkladne a najneskôr do 30 kalendárnych dní po odoslaní oznámenia o odstúpení
od Zmluvy Veriteľovi. Úrok sa vypočíta na základe dohodnutej úrokovej sadzby úveru. Ak Dlžník uplatní právo podľa bodu 1., Veriteľ nemá nárok na žiadnu inú kompenzáciu od spotrebiteľa okrem kompenzácie nenávratných poplatkov, ktoré veriteľ zaplatil orgánu verejnej správy
v súvislosti s týmto úverom.

IX. Orgánu dohľadu, uplatnenie reklamácií a riešenie sporov

1. Dohľad nad dodržiavaním podmienok podľa Zákona o spotrebiteľských úveroch a iných predpisov na ochranu spotrebiteľa vykonáva Národná banka Slovenska, so sídlom Imricha Karvaša 1, 813 25 Bratislava.

2. Dlžník môže uplatniť reklamáciu alebo sťažnosť na adrese: ANACO FIN, s.r.o., Miletičova 550/1, 821 08 Bratislava, alebo na e-mail:.................................. Reklamačný poriadok
je zverejnený aj na webovom sídle Veriteľa.

3. Spory vzniknuté medzi Dlžníkom a Veriteľom sa budú riešiť mimosúdne podľa predpisov upravujúcich mimosúdne urovnanie sporov, ako napr. zmierovacím konaním v zmysle zákona č. 160/2015 Z. z. Civilný sporový poriadok alebo konaním pred súdom podľa uvedeného zákona.

X. Zmeny Zmluvy a zánik záväzkov

1. Každá zmena tejto Zmluvy je možná len písomnou dohodou zmluvných strán dotknutých zmenou vo forme dodatku. Za zmenu podmienok týkajúcich sa zmeny splátkového kalendára je Dlžník povinný zaplatiť poplatok vo výške 15,- EUR. Zaplatenie poplatku je podmienkou pri účinnosť zmeny splátkového kalendára. Na zmenu splátkového kalendára nemá Dlžník právny nárok bez toho, aby nedošlo k dohode o takejto zmene.

2. Záväzky z tejto Zmluvy zanikajú ich splnením.

XI. Ostatné ustanovenia

1. Zmluvné vzťahy medzi Veriteľom a Dlžníkom podľa tejto Zmluvy a ktoré nie
sú výslovne upravené v jej texte sa riadia Občianskym zákonníkom, Zákonom o spotrebiteľských úveroch a zákonom č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa. Zmluva sa riadi právnym poriadkom platným v Slovenskej republike a rozhodným jazykom je slovenský jazyk.

2. Pre uzavretie tejto Zmluvy alebo poskytnutie úveru sa nevyžaduje uzavretie poistenia.
Ak sa má Dlžníkovi vrátiť preplatok, potom sa vyplatí na platobný účet Dlžníka uvedený na prvej strane tejto Zmluvy; náklady s vydaním preplatku sú fixné vo výške 3,50 Eur.

3. Každá zmluvná strana obdrží jedno vyhotovenie tejto Zmluvy.

4. Doručovanie písomností medzi Veriteľom a Dlžníkom sa uskutočňuje spravidla poštou alebo elektronickou formou.

4.1 Veriteľ zasiela písomnosti Dlžníkovi na jeho adresu uvedenú v tejto Zmluve alebo
na inú adresu, ktorú Dlžník písomne oznámi Veriteľovi najneskôr pred dňom odovzdania písomnosti na poštovú prepravu. Písomnosti a oznámenia pre Dlžníka sa považujú za doručené okamihom, kedy Dlžník príslušnú písomnosťou obdrží, inak okamihom, kedy Dlžník príslušné zásielku odmietne prevziať alebo sa zásielka zaslaná na poslednú známu adresu Dlžníka vráti Veriteľovi ako nedoručená, a to aj vtedy, ak sa Dlžníkom o zaslaní príslušného oznámenia nedozvedel.

4.2 Dôsledky neúspešného doručenia zásielky Dlžníkovi z dôvodu neoznámenia zmeny adresy pre doručovanie znáša Dlžník.

4.3 Pre doručovanie Veriteľovi je rozhodujúca adresa jeho sídla zapísaná v obchodnom registri v deň odovzdania zásielky na poštovú prepravu.

5. Výzvy k úhradám záväzkov, ako aj oznámenia o porušení zmluvných podmienok môže Veriteľ zasielať Dlžníkovi aj formou krátkej textovej správy (SMS) na telefónne číslo oznámené Dlžníkom. Dlžník je povinný písomne alebo na inom trvanlivom médiu oznámiť zmenu uvedeného telefónneho čísla, pokiaľ sa jeho využívanie stane pre Dlžníka nemožným;
pri nesplnení tejto povinnosti znáša dôsledky spojené s jej porušením sám.

XII. Ochrana osobných údajov

1. Dlžník podpisom na tejto Zmluve potvrdzuje, že Veriteľovi poskytol úplné, správne a pravdivé údaje potrebné pre posúdenie jeho schopnosti splácať úver.

2. Veriteľ ako prevádzkovateľ podľa zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení informuje Dlžníka o tom, že spracúva aj bez súhlasu a v súlade s ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov osobné údaje Dlžníka, vrátane zaznamenávania telefonických hovorov uskutočňovaných na telefonickú linku Veriteľa. Ide o údaje Dlžníka uvedené v tejto Zmluve, údaje uvedené v žiadosti o úver a jej prílohách, v ostatných dohodách uzavretých medzi Veriteľom a Dlžníkom, a tiež aj údaje oznámené Dlžníkom aj následne po uzavretí tejto Zmluvy alebo získané Veriteľom v súlade s právnymi predpismi, a to predovšetkým meno a priezvisko Dlžníka, jeho dátum narodenia, rodné číslo, adresa bydliska, údaj o zamestnaní, telefónne číslo a informácia na koho je toto telefónne číslo registrované, údaje vyplývajúce z potvrdenia o príjme ako napríklad výška príjmu, zrážky zo mzdy, pracovná pozícia, údaje obsiahnuté vo výpise z bankového účtu, údaje obsiahnuté vo výmere o dôchodku, údaje o zmluvnom vzťahu medzi Veriteľom a Dlžníkom ako aj o spôsobe plnenia zmluvných povinností a o záväzkoch Dlžníka voči Veriteľovi a o ich zabezpečení, fotografia podobizne Dlžníka, počet ekonomicky aktívnych osôb v domácnosti.

3. Veriteľ spracúva osobné údaje Dlžníka podľa bodu 1. najmä za účelom identifikácie Dlžníka v zmysle právnych predpisov (najmä podľa Zákona o spotrebiteľských úveroch, zákona
č. 297/2008 Z.z. o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti a o ochrane pred financovaním terorizmu a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení), za účelom posudzovania schopnosti splácať spotrebiteľský úver a za účelom plnenia povinností Veriteľa poskytovať údaje do registra údajov o spotrebiteľských úveroch (v zmysle Zákona o spotrebiteľských úveroch), za účelom správy zmluvného vzťahu založeného Zmluvou, výkonu práv a plnenia povinností vyplývajúcich z tejto Zmluvy, najmä vymáhanie pohľadávok Veriteľa, vedenie mimosúdnych alebo súdnych konaní, ochrany vlastných práv a plnenia vlastných povinností, a za účelom správy registratúry a vedenie vlastných štatistík.

4. Osobné údaje Dlžníka spracováva Veriteľ vo svojom informačnom systéme, prípadne prostredníctvom sprostredkovateľov, a to od podpísania tejto Zmluvy, počas jej platnosti,
a po dobu 4 rokov po vysporiadaní všetkých záväzkov podľa tejto Zmluvy.

5. Veriteľ môže osobné údaje Dlžníka spracovávať aj prostredníctvom tretích osôb (sprostredkovateľov, ktorých aktuálny zoznam je zverejnený na jeho webovej adrese www.fastfinanc.sk) a oprávnených osôb.

6. Osobné údaje Dlžníka môže Veriteľ poskytnúť aj tretím stranám, ktoré poverí výkonom svojich zákonných alebo zmluvných práv alebo plnením svojich zákonných alebo zmluvných povinností, tretím stranám, ktoré spolupracujú s Veriteľom pri výkone jeho činností, napríklad v oblasti vymáhania pohľadávok, marketingu, poskytovania úverov, poistenia úverov, finančným konzultantom a právnym poradcom a tretím stranám pri prevode pohľadávok z tejto Zmluvy. V prípade uplatnenia práv Veriteľa na základe dohody o zrážkach zo mzdy a iných príjmov
je Veriteľ oprávnený poskytnúť osobné údaje Dlžníka aj platiteľovi mzdy či iného príjmu.

7. Dlžník ako dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od Veriteľa ako prevádzkovateľa vyžadovať a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,
vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod zákona č. 122/2013 Z.z.; pri vydaní rozhodnutia podľa § 28 ods. 5 je dotknutá osoba oprávnená oboznámiť sa s postupom spracúvania a vyhodnocovania operácií, 2) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie, 3) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, 4) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, 5) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie, 6) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona, 7) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

8. Dlžník ako dotknutá osoba má právo u prevádzkovateľa na základe písomnej žiadosti namietať voči spracúvaniu svojich osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely priameho marketingu bez jej súhlasu, a žiadať ich likvidáciu, využívaniu osobných údajov v rozsahu titul, meno, priezvisko a adresa na účely priameho marketingu
v poštovom styku, alebo poskytovaniu osobných údajov v rozsahu titul, meno, priezvisko
a adresa na účely priameho marketingu.

9. Dlžník ako dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u Veriteľa kedykoľvek namietať voči spracúvaniu osobných údajov
v prípadoch podľa § 10 ods. 3 písm. a), e), f) alebo g) zákona č. 122/2013 Z.z. vyslovením oprávnených dôvodov alebo predložením dôkazov o neoprávnenom zasahovaní do jej práv
a právom chránených záujmov, ktoré sú alebo môžu byť v konkrétnom prípade takýmto spracúvaním osobných údajov poškodené; ak nebránia tomu zákonné dôvody a preukáže sa,
že námietka je oprávnená, Veriteľ je povinný namietané osobné údaje, bez zbytočného odkladu blokovať a zlikvidovať ihneď, ako to okolnosti dovolia.

10. Dlžník ako dotknutá osoba na základe písomnej žiadosti alebo osobne, ak vec neznesie odklad, má právo u prevádzkovateľa kedykoľvek namietať a nepodrobiť sa rozhodnutiu Veriteľa ako prevádzkovateľa, ktoré by malo pre ňu právne účinky alebo významný dosah, ak sa také rozhodnutie vydá výlučne na základe úkonov automatizovaného spracúvania jej osobných údajov. Dotknutá osoba má právo žiadať prevádzkovateľa o preskúmanie vydaného rozhodnutia metódou odlišnou od automatizovanej formy spracúvania, pričom prevádzkovateľ je povinný žiadosti dotknutej osoby vyhovieť, a to tak, že rozhodujúcu úlohu pri preskúmaní rozhodnutia bude mať oprávnená osoba; o spôsobe preskúmania a výsledku zistenia prevádzkovateľ informuje dotknutú osobu v lehote podľa § 29 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z.z. Dotknutá osoba nemá toto právo iba v prípade, ak to ustanovuje osobitný zákon, v ktorom sú upravené opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby, alebo ak v rámci predzmluvných vzťahov alebo počas existencie zmluvných vzťahov prevádzkovateľ vydal rozhodnutie, ktorým vyhovel požiadavke dotknutej osoby, alebo ak prevádzkovateľ na základe zmluvy prijal iné primerané opatrenia na zabezpečenie oprávnených záujmov dotknutej osoby.

Podpisom Dlžník potvrdzuje tiež, že pred uzavretím tejto Zmluvy prevzal Štandardné európske informácie o spotrebiteľskom úvere a Informáciu o ročnej percentuálnej miere nákladov.

Dlžník je povinný ním podpísané vyhotovenia tejto Zmluvy zaslať na adresu Veriteľa do 3 pracovných dní od doručenia písomného vyhotovenia tejto Zmluvy.

 

Dňa .......................................    Dňa .......................................

Veriteľ: .................................    Dlžník: ..................................


Zaregistrujte sa
  • Pracovné dni 
    od 8:00 do 16:00 hod.
  • Víkendy a dni pracovného
    pokoja - zatvorené

Žiadosti o úver podané mimo pracovnú dobu vybavujeme prvý pracovný deň po dni voľna.

Európska Banka | 28.03.2024

> 1 Eur = 1.0816 USD kurz
> 1 Eur = 163.52 JPY kurz
> 1 Eur = 1.9558 BGN kurz
> 1 Eur = 25.319 CZK kurz
> 1 Eur = 7.4582 DKK kurz
> 1 Eur = 0.85768 GBP kurz
> 1 Eur = 395.40 HUF kurz
> 1 Eur = 4.3148 PLN kurz
> 1 Eur = 4.9721 RON kurz
> 1 Eur = 11.5060 SEK kurz
> 1 Eur = 0.9811 CHF kurz
> 1 Eur = 149.90 ISK
> 1 Eur = 11.6825 NOK kurz
> 1 Eur = 34.9005 TRY kurz
> 1 Eur = 1.6600 AUD kurz
> 1 Eur = 5.3969 BRL kurz
> 1 Eur = 1.4712 CAD kurz
> 1 Eur = 7.8182 CNY kurz
> 1 Eur = 8.4615 HKD kurz
> 1 Eur = 17194.20 IDR kurz
> 1 Eur = 3.9582 ILS kurz
> 1 Eur = 90.1340 INR kurz
> 1 Eur = 1461.31 KRW kurz
> 1 Eur = 17.9367 MXN kurz
> 1 Eur = 5.1192 MYR kurz
> 1 Eur = 1.8043 NZD kurz
> 1 Eur = 60.849 PHP kurz
> 1 Eur = 1.4586 SGD kurz
> 1 Eur = 39.381 THB kurz
> 1 Eur = 20.4716 ZAR kurz